Voorstellen

Kinderopvang Aurora is opgericht door Linda van der Molen. Dit alles is begonnen met een droom: een diep verlangen tot het oprichten van een eigen kinderopvang. Linda vertelt over haar droom:

"Ik geloof in emotionele ontwikkeling, samenwerking, continuïteit en flexibiliteit. Ik heb altijd geloofd in het creëren van een plek waar kinderen een emotionele, sensitieve en fysieke veilige plek vinden zodat zij optimaal kunnen ontwikkelen en mogen zijn zoals ze zijn. Hierdoor gaan ouders met een rustig gevoel naar hun werk waar ook zij zich kunnen ontwikkelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Tevens voel ik het diepe verlangen werkgelegenheid te creëren waar pedagogisch medewerk(st)ers op zichzelf kunnen reflecteren en zichzelf en anderen in een veilig klimaat feedback kunnen geven zodat zij in optimale condities met de kinderen kunnen werken en het beste van zichzelf kunnen geven."

Linda heeft de 4 jarige opleiding SPW (Sociaal Pedagogisch Werk) afgerond, is afgestudeerd pedagoog en heeft jarenlang bij een grote kinderopvangorganisatie gewerkt. Zij is begonnen als gastouder en wat ze heeft uitgebouwd tot een kinderopvangorganisatie. Linda wil iets betekenen voor haar gezin en de samenleving. Linda heeft drie kinderen: een tweeling (meisje en jongetje) en een zoontje.

Waarom kiezen voor Kinderopvang Aurora?

Spelen en emotionele veiligheid staat centraal
Er wordt gewerkt vanuit Rust, Reinheid en Regelmaat
Spelenderwijs worden sociale en persoonlijke vaardigheden aangeleerd
Centraal staat 'Samenwerken': met de ouders en de kinderen
Verschillende knutselactiviteiten en uitjes op themabasis: zomer, herfst, winter en lente
Een Auroradag kan niet zonder beweging en buiten spelen
Kinderen worden voorbereid op het basisonderwijs
Iedere dag wordt er gezongen en muziek gemaakt
Pedagogisch medewerk(st)ers worden getraind op hun interactievaardigheden
Ieder kind is welkom bij kinderopvang Aurora!